Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En aning av vår; hörde de sju tonerna i måndags...




Gulsparv

Luften lever

av septer och sånger

hänger i trädens tapeter

barken rister

men somnar åter

i vindens vithet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 287 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-10 10:49



Bookmark and Share


  Anna*
Må våren komma snabbt nu!
2010-03-15

  ULJO
Några dagar känndes det som att våren var på väg. Men i dag är det bakslag, här i Småland snöar det just nu.

Fint skaldat, det finns nog hopp om våren trots allt.
2010-03-12

    ej medlem längre
Den här måste jag ha missat ..

Förtröstansfullt om våren som kommer nån gång, även om man får ta lite bakslag på vägen.

Älskar alltid en fågeldikt :)
2010-03-12

    Bodil Sandberg
Ja nu kommer våren!!så gott ..underbar poesi Fredrik!!!
2010-03-11

  Maria T
Längtan till våren
och fågelsång
2010-03-10

  anits VIP
En vacker finstämd dikt
som ger hopp om vår
även i år
2010-03-10

  Amorina
Så mjuka ord. Jag tycker mycket om "somnar åter i vindens vithet".
2010-03-10

  Junitvillingen
Behövde ord som dessa i precis detta nu...visst kommer ljuset och våren alltmer...din finstämda dikt ger hopp. *Tack sååå*:-))
2010-03-10

    Maria Malm
Våren lever verkligen i dina rader!
2010-03-10

    sajo
Finner en vårlängtan i din text. Gillar orden du skrivit.

Imorse vaknade jag av ljuset.
2010-03-10

  walborg
sprött - fintstämt - ljust - tack!
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö