Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inne i mig

Inne i mig
sitter nån
som gråter
En liten vän
som försöker
att nå ut

Inne i mig
finns hon där
som saknar
som skakar
av rädsla
för att allting
ska ta slut

Inne i mig
kommer vännen
ständigt åter
Ler en stund
Suddas sedan
åter ut
En stund var allt
som förut
Innan allt
som varit
fick ett slut





Fri vers av Amorina
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-10 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina