Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte låta bli, det blir en dikt om honom igen!

 

lilla fisk
lilla värme om hjärtat
lilla glitter i ögonvrån
pärlskratt

korslagda armar:
nej!
absolut nej

och så
sömtung eftergivenhet
lilla huvud på min axel

så sött du sover
lille man




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 517 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-10 15:32



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Jag vill också umgås med barn!
Vacker dikt.
2010-03-10

  Elaine.S VIP
En titel sprängfylld av kärlektill denna lilla trotsåldermänniska:)
2010-03-10

  walborg
Dina snapshots från denne lille man är oemotståndliga att läsa - på kornet - sensuella!
2010-03-10

  Rosmarin
känner nästan doften av bebis när jag läser detta! fint!
2010-03-10

  Carola Zettergren
Åååhhhh, himlars vad rart sådant är!!!:):)
2010-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Aaaaawww...The toddler!

2010-03-10

  Eva Langrath VIP
Ler gott visst är de underbara dessa små.
Kram
2010-03-10

  stenen/ Yv Ericsson
hihi. nu gissar jag bara. att den lilla pärlskrattande fisken är ett barn?
oooo. så mysigt! det överför du sååå väl:)
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger