Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stannar, nu


med ditt ansikte
mot min axel
stannar världen




känner hur du saktar ner
blir stilla



vet inte vad jag ska göra



men bestämmer mig
för att stanna,



och till sist låta dig
finna mig




Fri vers av San
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-11-03 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

San
San