Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är ett glashus och jag en sten, men det är du som försöker se igenom mig. - Lars Winnerbäck


Kärlek är något som egentligen bara är använd luft

Kärlek är inte ord
det är luft som bildas
när våra läppar formar ord
som försöker efterlikna

avbilda

samla ordet kärlek
till något vackert

men aldrig

kan det bli något vackert

av ord
som sakts av orörda


förstörda
läppar av saknad




Fri vers av Ynklig
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-10 20:00



Bookmark and Share


  sellout
fin..tycker om:)
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig