Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om henne


En sjö av tårar


Inom henne finns en sjö
en sjö av tårar
Varje tårdroppe som hon gråtit
har hon sparat
varje droppe bär ett minne
Ett minne om honom

Varje gång hon lutar sig framåt
för att se sin spegelbild
Ser hon honom, levande och nära
Hon ber spegelbilden att aldrig
glömma henne utan leva
i stunder de hade
minns mig, viskar hon
när någon annan står
närmare ditt hjärta än jag
minns mig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-10 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP