Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösgör dina tårar

Lösgör dina tårar
Minns allt det som var
Du har kvar din längtan
Längtan efter svar
Kanske får du aldrig
riktigt veta hur det var
Kanske får du gråten
som skatten du har kvar




Fri vers av Amorina
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-10 20:43



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Fint poet!
kära du!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina