Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din min frid blir oändlig eftersom jaget aldrig dör,


kärlek dör inte

Alla platser du varit
i paradiset himmelen,

allt detta ville du ge mej,

du bor i mej som en sällsam
blomma,

omsluten av min djupa
grönska,

ja en gång har vi levat
för länge sedan,

nu är du min ande på
andra sidan,

som en vind så lätt
du för mej,

över skogar hav och berg
till platser som du alltid
drömt att ge mej,

din dag min tid min kära
du flätade samman livets
trådar till en gyllne ring,

när vi slocknade tändes
våra inre ljus,

så små men lyser upp det
mörkaste rum.






Fri vers av aol
Läst 575 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2010-03-11 08:31



Bookmark and Share


  louisegirl
Så berörande vackert, vännen
2014-11-07

    Bodil Sandberg
Jag får gåshud vilken vacker dikt kära aolisen..du bor i mej som en sällsam blomma omsluten av min djupa grönska..ja jag säger bara det du skriver som ingen blir så tagen av detta applåderas och sparas tack min vän!
2010-03-16

  Teresia Ridell
Varmt, lugnande. Vilken känsla i dina ord !
2010-03-16

  Ritva
Snyggt! Harmonisk &kärleksfyll. Gillar!
2010-03-16

  Miss Mod
Ett litet ljus, som lyser mycket starkt.
2010-03-14

  mare VIP
Mycket vackert..
2010-03-13

  anits VIP
Så vackert berörande och känslosamt
den når in i hjärtat direkt
2010-03-13

  Sergej
Du är helt enkelt väldigt fin som människa!

Mycket bra! *applåder*!
2010-03-11

  Eva Langrath VIP
en underbar hyllning till den kärlek som aldrig dör.
2010-03-11

  firefire
jättefint skrivet;))
2010-03-11

  walborg
Kärleken är det enda som överlever oss. och den skriver Du som innerligt vackert om här. Underbart att läsa. Varmt tack!
2010-03-11

  ZARIFE DEMIR
Det är känslafull dikt!
"Jaget aldirig dör" det är sant
2010-03-11

  Eaglemountains VIP
Underbart formulerat och grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade
2010-03-11

  Mats Henricson
Respektfull och kärleksfull hyllning till en förlorad vän, mycket fint tolkat ! Bokmärker !
2010-03-11

  oMareld
Gud vad vackert min vän
2010-03-11

  Emme VIP
Jättevacker...
2010-03-11

  Fredrik P. VIP
hoppfullt och vackert
om tillit och kärlek.
2010-03-11

  devilsangel
Så vackert du skriver min vän.
2010-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
En fantastisk vacker lovsång från dig
2010-03-11

  kråkan VIP
så fin! trevligt sätt att vakna på:) Tack..
2010-03-11

  Nasrin
Fantastisk vacker text! kram
2010-03-11

  Svartsilver
du bor i mig som en sällsam blomma"
så vackert skrivet. sann harmoni.
2010-03-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vad vore vi
utan den min
vän, utan den
kunde man väl
aldrig komma igen!
Vackert skrivet!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol