Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söt morgon

Säg kan du mig köra
Jag är ju så trött
Jag är idel öra
Har sussat så sött

Visst får du mig störa
Fast här är så gôtt
Så det ska jag göra
Samt kaffe med sött

Sen blir att chaufföra
Bland grönt liksom rött
Du sen på mitt öra
Du pussar så sött

Jag själv nu vill röra
Min kudde så nött
Fast rätt vacker möra
Igen sussar sött




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-11 09:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken sötaste morgonvisa Anders!!!
2010-03-17

    leelee
Ler stort! :-))
2010-03-12

  Monika A Mirsch VIP
så sprött du strött
och fött
en goder dikt
till den kära
2010-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
*L*
Så sött!!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki