Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en kaffe dikt :-)


Kaffe 3

Ännu en dag till ända
ännu en natt som närmar sig
Vardagen kantas av guld i din närhet
och var dag längtar jag efter att få se dig igen
En doft, med kraftig arom, fyller mitt hjärta
och sakta insuper jag din vackra mörka färg
Jag dricker dig långsamt
och varje droppe är ambrosia
Min heta passion kan endast mätas av din optimala hetta
Efter vårt möte möter jag dagen som pånyttfödd




Fri vers av Karmar
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-11 10:24



Bookmark and Share


  kråkan VIP
mums!!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar