Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är livrädd för att gå på isar egentligen.


Jag kan gå på vatten

Jag kan gå på vatten
Bara det är is emellan




Fri vers av Amorina
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 14:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minns när min far och jag pimplade då jag var barn.
Isen var så tjock att man kunde köra ut bilen på den.
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina