Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samförstånd

1 par bruna ögon
2 leenden
80 års ålderdom
10 års stolthet
Obegränsat med kärlek

Rör om alltihop
i en uppvärmd famn
jaga bort alla mardrömmar
torka alla tårar
och lägg i
en stor dos kramar
när det är färdigt
låt då samförståndet
dröja sig kvar i kärleken
och låt dig själv njuta
av tvåsamheten




Fri vers av Stjärnfall
Läst 157 gånger
Publicerad 2010-03-11 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall