Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska?

Kan jag leva
utan att älska?
Kan jag leva
utan dig?
Kan kärleken
få styra mig
i min längtan
efter dig?
Svaren är
så enkla
att de riktigt
skrämmer mig...




Fri vers av Amorina
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 17:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mark Twain sade om Bibeln att det inte var det han INTE förstod som bekymrade honom utan det han förstod...
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina