Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semester men......

soliga dagar
bad i glittrande vatten
solbrända kroppar
älskade par
lekande barn
semester

palmer som fläktar
underbara kvällar
strandpromenader
lättklädd
barfota
semester...

men nått fattas
och det är du...
undrar vad du gör
fryser du där hemma
eller har våren börjat
visa sig
saknar du mig...
sneglar på alla par
ser lyckan och kärleken
i deras ögon
sticker till av avundsjuka
tänk
om du vore här med mig
att vara kär och långt från varandra
är så jobbigt
saknaden är tung att bära

går barfota på stranden
sanden är sval vinden är ljum
blundar och tar ett djupt andetag
en tår rinner nedför min kind
av saknad av glädje
av sorg
saknaden av den jag håller kär
sorg av att min lilla vän inte finns här på vår jord
glädje över att jag fortfarande lever




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 21:09



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Väldigt vacker.. stackars lilla vännen som inte finns bland oss längre.. fint skrivet..
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna