Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängeln

jag har gått i dessa mörka skuggor
utan att se ett ljus
och min själ är sliten í den ensamheten
att ständigt tro på hoppet
när världen själv har falligt
må då vara en skyddsängel i mina drömmar
i skenet av dig




Fri vers av Love Dragon
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-11-04 01:07



Bookmark and Share


    Fia
Intressant dikt. Gillar mittendelen. Den är tänkvärd där det handlar om hoppet. Läser flera gånger. Fängslande. Bra!
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon