Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppgiven anda

 

 

jag gav upp

 

min anda

 

 

lade andan i hjälparhänder

 

så led mig

vackerljus

 

in i dalens

blomhänder

 

 

vingar

flyga fria

 

 

bär solblad i näbben




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-11 23:57



Bookmark and Share


  kråkan VIP
så fint..:)
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser