Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekningar

Dina mjuka smekande händer
för mig andaktsfullt
rakt in i paradiset




Fri vers av Amorina
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-12 07:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Glädjande rader :)
2010-03-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Anna-Karin!

Sensuell karamell... Hälsar vännen Fredrik
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina