Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina sista ord till oss

När du skrev de sista orden till oss,
att du inte orkade längre.
Och sedan gick ut och hängde dig
där i garaget.
Tänkte du då en endaste gång
på hur vi andra skulle orka?
Hur vi skulle orka utan dig?
Jag vet att du var för trött.
Jag har förlåtit dig.
Fast frågan lever kvar
bland oss som fick
leva vidare.
Utan dig.




Fri vers av Amorina
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-12 10:14



Bookmark and Share


  LassO
skuldbeläggande... hemskt
2010-03-12

  mare VIP
Mycket stark dikt...berör...liv av svåra stunder..
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina