Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar (Haiku 6)

rörelse av arm

rör vid kindens rundelse

vante tröstar tår




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-12 12:31



Bookmark and Share


  oMareld
så vackert!

tårar" är nog bland de sorgligt vackraste ord vi har
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP