Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huvudsaken är att vi verkligen försöker sluta vara cancer



ett jävla kisande
är vad det är
ett jävla kisande
är vad jag är
så kom
lär mej himla med hela kroppen
när det behövs
om du vill kan vi flytta till spanien
eller nåt annat land där man har sina känslor
och sina år istället för att vara dom
där det är enklast att prata i presens
kanske blir det lättare då
huvudsaken är att vi verkligen
försöker sluta vara cancer
små celler som skiljt sej från helheten
för att satsa allt på sej själv och sitt personliga varumärke
för att i slutändan orsaka sin egen planets död
det finns så mycket att säga älskling
du är större än cancer
och jag vet vad du gör
jag kan känna det
du kysser mitt mod






Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 431 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-12 13:32



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
"lär mig himla med hela kroppen"

och

"om du vill kan vi flytta till spanien
eller nåt annat land där man har sina känslor
och sina år istället för att vara dom"

var mina favoriter. Och cancerdelen. Framförallt gillar jag första delen jag citerade för att det liksom inte finns och jag försöker frammana en bild i huvudet hur det skulle se ut :)

Sen gillar jag budskapet du skrivit i andra citatet, att man lätt identifierar sig med sina sår (jag tolkar mående) och inte ser att det är något som sitter på en, det är inte en del av personligheten. SÅ BRA!! Keep up the good work!
2010-06-02

    Herr Ångest
Wow, vilken känsla vilket härligt språk du förmedlar.
Gillade denna skarpt!
2010-03-14

  infantsgame
Riktigt bra det här!

"lär mej himla med hela kroppen
när det behövs "

Det uttrycket är underbart (:
2010-03-14

  Frökenfanny
Mitt i prick! kanon !
2010-03-14

  Mikael Lövkvist
Underbart vackert och vist förmedlat.

Älskar uttrycket "lär mig himla med hela kroppen".
2010-03-12

    BABYSTAR
det här var fint, så fint att man egentligen borde få tårar i ögonen. det är synd att man inte får gråta. för det här var fint.
2010-03-12

  Lili Samuelsson VIP
drogs in av den fantastiska titeln och jag gillar verkligen det här
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna