Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fötter rena från vinter



Jag har filat,

skrubbat och peelat fötterna rena

från vinter


Nu är jag redo

att gå in

våren!











Fri vers av Baystream
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-12 14:08



Bookmark and Share


  blaite
Vart det bra då..underbar text om fötter
2010-03-17

  m.ricknell
oh ja tack !! :D
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream