Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ömma händer


Trevade i blindo

Du fanns
Ständigt vid min sida

Jag valde att inte se
Inte känna

Din värme
Allt vackert som du utstrålar

Men jag är här
Vi är här

Tillsammans

Din blick
Finner min

Tysta vi är
Stilla i detta nu

Dina ömma händer
Söker
Vidrör min ryggrad

Långsamma rörelser

Blundar
Lutar mig tillbaka

Tunga andetag

Dina ögon talar
Kärlek

Du väntade på mig
Jag är här

Drömmar vävs samman
Skapar

Oändlig ömhet




Fri vers av Aquila
Läst 430 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-03-12 18:14



Bookmark and Share


  ramsesII
Det var vackert - vilken kärlek till synes.../M
2010-12-26

  Ninananonia VIP
Så vacker! :)
2010-12-12

    ej medlem längre
Amazing Grace!!!
2010-11-30

  aol
underbart
2010-06-12

  firefire
fint å fullt av kärlek,gillas!
2010-05-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varm och öm. =)
2010-05-21

  papessa
så vacker och mjuk skall kärleken beskrivas....
2010-04-22

  Jaramald VIP
Fantastisk!
Oändlig ömhet ryms i dessa händer!
2010-03-15

  LassO
lovely
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila