Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murare



Murare
Dessa gamla griniga uvar
Som bara gnällde om allt
De skulle ha teglet framkört
Och ställningen klart
Bruket blandat och framkört
Med rätt konsistens
Annars kunde de knuffa ner en kärra
Om konsistensen var fel

Allt skulle de passas upp på
Som en slags ”överhet”
Murardjävlar
Det fanns kvar en del sånt med
Även sen jag började
Så fanns de såna jeppar….

Jag brydde mej inte i dom nämnvärt
Jag fattade inget…
När dom sa nåt..
Vaddå, vad menar du… ;=)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-12 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO