Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyälskad

Nyälskad..

Glädjen rusar..

Förgyller min dag..

Rufsig i håret

blank i ögonen..

Fånigt leende

känner mig vacker..

I dina ögon

brinner jag..

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-12 21:02



Bookmark and Share


  Glensan
Ge mej den känslan :-)
2010-03-12

  firefire
jättebra! härligare känsla finns knappast!
2010-03-12

  frostblomma
Åh vad härligt med lycklig kärlek!
2010-03-12

  kråkan VIP
superfin igen:)
2010-03-12

  peter markurth
väl uppbyggd, denna fick du till, luftig, gillar nyälskad, mkt bra
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish