Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlighet




I nakna armar är ärligheten
så mycket ärligare

Jag älskar dig

Lyssna till mina ord

De handlar om dig

Från mitt hjärta
till ditt

Varför?

För det som lever inuti dig

är sant





















Fri vers av Baystream
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-12 21:26



Bookmark and Share


  m.ricknell
oj, fantastisk!!!
2010-03-13

  Popcorntankar
Mmm, gillar mycket!
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream