Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta man



Jag är ingen äkta man
Inte som förr
Jag är alltså ingen äktad man
Som förr

Fast
Kanske ändå mer äkta man
Ändå
Om än inte äktad

Kanske mer, aktad
Mer man
Men det är skönt att inte vara äktad
Om nu äktandet ska vara som det var


Men hur äkta är en man
Och hur äkta är en människa
Ö h t
Men att känna sej mer äkta
Utan äktenskap
Är mer aktat
Än äktat
Känns de som




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-12 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO