Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkerseende

 

 

Du hade alltid skytt mörkret,
blundat och önskat dig till ljus.

 

Det var först när du vågade
beskåda mörkret
som dina ögon vande sig
och du kunde se.

 

Du fann mörkrets alla gråskalor
och du såg att där fanns ljus.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 629 gånger
Publicerad 2005-11-04 08:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här är djup, kan betyda olika från människa till människa. Fint!
2005-11-04

  Rachel Roth
insiktsfullt om vikten av att våga och vinna där man minst anade
2005-11-04

  Per Rydberg
Jag tycker om ditt sätt att fullfölja bilden av mörkre och ljus!
2005-11-04

  kath
ja, mörker är sällan svart ..... och det är en fantastisk känsla att inse det att det finns nyanser .... hopp i det mörker som är förutsättning för ljus ..... fint beskrivet
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H