Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De dörrar du öppnar



De dörrar du öppnar
Öppnar du på glänt
Smygande
Tyst

Så ser jag in i dina innersta
Hemligheter när vi är som närmast varann


Men om nåt störes
Om nåt irriteras
Så slår du igen dörren med en enda smäll

Så skört är, förtroenden…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-13 01:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra
2010-03-13

  Arro
vackert
2010-03-13

  Anders Nordlander VIP
mycket bra skrivet
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO