Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden kommer

Döden kommer
den kan man inte fly från
inte gömma sig
inte säga vänta lite
den kommer vara sig man vill eller inte

ser på mitt liv
jag älskar livet
ser på mina barn
jag älskar dom

känner smärta
det gör ont
känner kärlek
det gör ont
känner sorg
det gör ont

göra nån överänskommelse
med döden
godtar den inte
skynda på allt jag vill
går inte
att jag inte är redo för döden
räknas inte
att jag är rädd
att jag känner mig ensam
bryr sig inte döden om
han kommer vara sig jag vill eller inte




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-13 18:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När jag blev frälst var jag inte längre rädd för döden.
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna