Människor är snabba att dömma det dom först ser, men missar ofta vad dom verkligen ser.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor är snabba att dömma det dom först ser, men missar ofta vad dom verkligen ser.




Vad ser du?

 

 

Ser du mig

Ser du mig för den jag är

Ser du förbi masken

Ser du mitt jag

 

Eller

 

Ser du det du vill se

Och missar just mig

Bakom masken




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-13 20:39



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Filosofisk dikt, man undrar vad som ses..
2010-03-13

  MikotoMinagi
Jag älskar den, jag finner inga ord.
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel