Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs vägen

 

Var finns du nu

när jag behöver dig som mest.

 

Vem är jag att försöka hitta en väg tillbaka

kring alla omständigheter.

 

Varför fortsätter jag

att fråga dig om en andra chans.

 

Vem är jag att behöva din kärlek

när mitt liv inte längre är mitt.

 

Du river upp mig inuti

med din sympati.

 

Jag måste låta dig gå

men jag vet att du kommer tillbaka.

 

Du kan inte lämna mig

för ditt liv är inte heller bara ditt.

  

Vi har för många år ihop

som blivit till minnen för oss två.

 

Du var aldrig menad för mig

så vem är jag att hindra dig från att gå.

 

 

Vem var jag för dig

längs vägen?




Fri vers av Katinka VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-13 21:42



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
En text som berör på djupet! "Vem var jag för dig

längs vägen?" Det är nog många som ställt sig samma fråga om sina fd livskamraters känslor.

2013-01-20

  Skymning Blå VIP
Hur det än är längs vägen så är kärleken störst,
utan den blir vi inte hela för att kunna vara
AE
2010-04-19

  Johan Bergstjärna VIP
Vissa relationer tror jag är eviga, de går inte att bryta ... för man kan inte utplåna sann kärlek, känner igen mej mycket i denna fina dikt.
2010-03-22

  Eaglemountains VIP
Berörande text, igenkännande ..... och jag skriver även under på föregående kommentar ......
2010-03-16

  Staffan Welroos VIP
snyggt avslut!
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP