Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfärgade himmel och kyssar

Sommar musik spelas på spotify,
men över tröskeln
tvekade du inte att gå över.

Jag minns när du tog modet till
kramen,första kyssen
under kvällens stadsfärgade

himmel med någon få stjärna.
Efter kyssenblev det vimmel,

Himmel.
Vilket liv det var.
Min gråt blev till
skratt och mitt skratt
blev till gråt.

Så otroligt lycklig
och fortfarande i
smekmånads fasen
lika lycklig.

Som i melodier från Love Lindblom.
Hela livet uppochned.

En kväll under
stadshimmlen
knappt utan en stjärna
gav du mig kärlek,
fick mig att förstå vi är större än oss.




Fri vers av RedCherry
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-13 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry