Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång älskade jag dig

En gång älskade jag dig

De där gångerna
när jag bad dig
att dansa med mig
och du sa "nej"

De där gångerna
när jag bad dig
massera mina
spända axlar
och du sa "nej"

De där gångerna
jag bad dig
äta med mig
och du sa "nej"

De där gångerna,
ja, det var de där
gångerna
som jag började
sluta älska dig




Fri vers av Amorina
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-14 07:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bränt barn skyr elden.
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina