Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget

packat en korg
en korg med frukt
mina steg går mot berget
ett berg som jag bara måste till
kan inte stå i mot
sitter nu och ser vattnet det glittrar

kvinnan som kom till mig
gick mot detta berg
vem var hon
känner mig lugn
blundar och ber min bön
vinden tar tag i mitt hår
som om jag lyfter
som om nån kramar mig
får en bild
en bild som ger mig så mycket
mitt tvivlande finns inte mera
alla pussel bitar hittar sin plats
min rädsla finns inte känner
en enorm kärlek inom mig

vinden avtar
öppnar mina ögon
börjar gråta
gråter av lättnad
gråter av lycka
av kärlek
gråter av hopp
kommer aldrig mera
tvivla på min tro

den är stark och sann




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 152 gånger
Publicerad 2010-03-14 09:12



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Vackert..
2010-03-14

  kärleks ängel
vacker!
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna