Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vendredi är dessutom franska ordet för fredag, från Venus. Och ja, vet att ledig ej är perfekt rimklang till Venedig.




Valen i Venedig (fabel itali-limerick V)

 





En ovanlig val i Venedig
från världshavens rymd gjort sig ledig

ven fram där i gränders artärer
trafikfara för gondoljärer

men höll sig var fredag beskedlig

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-14 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP