Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom såg

Ni såg
men blundade
mina blåmärken
dom såg ni
men blundade
mina tårar
dom blundade ni för
varför?

ni sa ni var mina vänner
varför?
jag misslyckades
att ta mitt liv
vart var ni då?

vänner dom ser
vänner fnns när man
behöver dom
ni var aldrig mina vänner
ni var falska
rakt igenom
ni såg mig gå under
men gjorde inget

ni sa att bli slagen
var inget att ta sitt liv för
jag svarade
gå härifrån
ni är inte mina vänner har
aldrig varit det
vill aldrig se er igen
UT!!

fick handgripligen köra ut dom
falska personer är vad ni är
sa jag och stängde dörren
och låste

dom såg men blundade...




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-14 10:37



Bookmark and Share


  mylullaby
Typiskt av fega människor som inte vet hur man hanterar andras smärtor.
Otroligt fin text.
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna