Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig...

 

jag står på en liten holme
mitt i snöhavet
där grönskar en björk
och solen värmer mitt ansikte

jag drömmer en liten dröm
mitt i tödroppet:

ge mig ett V
ge mig ett Å
ge mig ett R

ge mig äntligen VÅREN!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-14 12:03



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Ja... heja VÅREN!!!
2010-03-14

  Carola Zettergren
:)Den har just tagit sina första små stapplande steg!!!
2010-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Permission granted!
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger