Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstråle

Solens stråle
smyger stilla
in i rummets
mörkaste hörn
Ända in dit
den inte nått
sedan förra
gången
det var vår
Lyser upp
dammtussarna
Gör dem
synliga
som förut var
osynliga




Fri vers av Amorina
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-14 15:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ljuskraft för våren och för det som dolts, sköna skiftningar!!
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina