Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara Bob i Babel letar kärleksdikter




Skicka in din kärleksdikt till Bob Hansson SVT. De ska läsas till brudparet Viktoria och Daniel. Här finns ju så många fantastiska poeter och dikter-texter som ligger i gömmorna.

Varma hälsningar

Lillemor


OBS! ej anställd på SVT utan bara en obotlig romantiker.




Fri vers av Tothem
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-14 15:45



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Är det fortfarande aktuellt? m.v.h. Stenen
2010-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag har skickat in en.
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem