Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel

 

Spegel spegel på väggen där...


satt stilla och iaktog skärvorna


så kom då den dagen

allt brast


jag har fruktat den

längtat den...


stirrar på tomma väggen


man anar en färgskiftning där spegeln hängde

beviset för att den har funnits


men det som syntes i den

är för alltid borta

 




Fri vers av Tothem
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-04 20:07



Bookmark and Share


    Mejja
Åhhh så bra skrivet!
Alldeles så!!
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem