Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så får man gratis arbetskraft


De tjänar flera tusen om dan



De tjänar flera tusen om dan
På att de har en stående annons
”söker arbetskraft”

OCH

”kan du jobba här en dag så vi får se, vad vi kan”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger
Publicerad 2010-03-14 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO