Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se med öppna ögon

att se med öppna ögon
kan svida
men att blunda
att inte se
kan göra ont i själen

ögon som ser
är sanna ögon
blunda inte för det du ser
dina just dina ögon
kan förändra det
andra inte vill se
eller vågar se

se med öppna ögon
allt är inte som man tror
eller vill alla gånger
kan vara grymt
många gånger
våga lägga sig i
kan hjälpa många
som far illa

se med öppna ögon.....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-14 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna