Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar tillbaka

Jag älskade dig.
Ooh, som jag älskade dig.
Du var mitt liv,
mitt allt.
Du älskade mig.
Som du älskade!


Nu ett minne blott.
En saknad.
En önskan.
En längtan.
En dröm...


...död.




Fri vers av wildrose
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-14 19:11



Bookmark and Share


  issac.a.m
bra skrivet,,,
2011-04-08

  Diffusiaria
tror många kan känna igen sig. bra.
2010-03-14

  dansamedvargar
Mmmm känner igen mig...känner den i hjärtat...
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose