Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
midsommartid


bandy

tornado och jag
tog en tur
i snöyran
tassavtryck
och stövelspår

i detta väder
ska det spelas fotboll
innan bandyslutspelet
är klart
och hockyn
har inte börjat sitt

beslut är märkliga
på örjans vall
var planen brun
man kunnde räkna
till 3 grässtrån
eller var det barr
från julgranen

sverige kom inte
till VM
är det konstigt
med ett förbund
som vill spela fotboll
i snöyra

men spelarna
kan ta skridskor
och klubba

bandy är coolt
där vinner
sverige VM ibland

vem fan
spelar bandy
under högsommaren




Fri vers av tom boreland
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-14 22:13

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
bandy har bästa publiken, som tål kall vind.
2010-03-20

  Daniel_78 VIP
de brukar börja springa runt ambjörntorp redan i september
de galningarna
2010-03-18

  Ingela Svenson VIP
JA, du är underfundig du!
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland