Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärdet genom hjärtat


Kärleken

ett tveeggat svärd

som klyver dig

mitt itu

eller

får din själ

att blomma.

Jag har blodsmak

alltid detta svärd

genom hjärtat.








Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-14 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans