Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Udda jämförelse


Fotbollsmål

möts av

människor i extas.

Livets mirakel

ett nytt liv

får ett mer

lågmält

mottagande.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 199 gånger
Publicerad 2010-03-15 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans