Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte gör det dig något...

 

Inte gör det dig något

att

hon

faller

bara hon landar

mjuk och villig

vid din sida




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-27 20:32



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Hmmm, ord och mening som väcker funderingar...
2010-03-29

  Michaela Dutius
vacker, eftertänksam- ger tankar
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter