Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook

Ett tag höll jag till
på Facebook
Sen hittade jag
Poeter.se
Jag känner mig
mera hemma här
Bland vänner
Känslovänner




Fri vers av Amorina
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-15 10:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, är inte med på facebook....inte min grej..
2010-03-16

    Jane S VIP
Känslovänner, så sant så sant, fint skrivet av dig.
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina