Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har inte tid

Egentligen har jag inte tid
Att sitta här

Egentligen har jag annat att göra
Viktiga saker att sköta

Egentligen har jag väsentligare saker för mig
Än att skriva ord

Egentligen har jag ingen aning om
varför jag gör det jag gör

Egentligen så är jag kanske helt enkelt till
för att ibland, få göra bara sånt jag vill




Fri vers av Amorina
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker jag låter bra :-)
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina