Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sökande...




Bröd och vatten

tinande

och jag hör dig

som stumheten

omkring varat

fötterna färgas

av vägens bräcklighet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-15 13:42



Bookmark and Share


  walborg
Vacker skildring av sårbarhet i livet.
2010-03-17

  Anna*
Skir, vacker, sorglig
bra att det inte står någon färg som fötterna färgas
Dikten kan då tolkas olika och få den färg som passar läsaren
Suveränt!
2010-03-15

    ej medlem längre
En vårpromenad full av förnimmelser..
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö